ESCZ 2022Národní kola

Představujeme: ANNABELLE

Dnes si blíží posvítíme na finalistku s číslem 3, a tou je ANNABELLE.

ANNABELLE je jméno talentované mladé zpěvačky z Prahy. Prakticky vždy ji uvidíte s nalepovacími tetováními na obličeji a velmi často ve žluté barvě. ANNABELLE studovala hudbu v Londýně, kde se zároveň dostala i ke koncertování. Po návratu do Prahy posléze začala pracovat na skládání vlastních písní včetně jejich produkce. Za poslední dva roky stihla vydat několik úspěšných singlů, být nominovaná na cenu Objev roku v anketě Český slavík 21 a letos v létě dokonce ovládla jednu z hlavních stageí na festivalu Rock for People. Annabellin cíl je především dostat svoji hudbu do zahraničí a stát se mezinárodní umělkyní. V tom by jí účast na Eurovizi mohla výrazně pomoct.

V loňském roce vydala single Dadae, který se dostal mezi TOP 20 nejhranějších písní v českých rádiích. Mezi další úspěšné singly zpěvačky ANNABELLE patří například Roles, který na Spotify překročil čtvrt milionu streamů, to samé se podařilo i singlu s názvem Black Hole. Píseň Medicine, která vyšla na jaře tohoto roku, dokázala prorazit české hranice a dostala se do playlistů například v Rakousku, Maďarsku nebo Chorvatsku. Medicine se navíc dodnes hraje v českých rádiích. Za letní single Charm si ANNABELLE vysloužila prostor na slavném billboardu na Times Square v New Yorku, kde se stala třetí českou zpěvačkou vybranou pro mezinárodní kampaň EQUAL.

Do letošního ESCZ se ANNABELLE přihlásila s píní Runnin‘ Out of F* Time. Za slovem „f*“ si představte freaking, jak už oproti klipu přednesla zpěvačka ve svém oficiálním živém „live on tape“ videu. Píseň by měla posluchačům posloužit především jako odreagování a vypuštění páry, pokud nás „žere“ pocit, že nejsme dostatečně dobří, a frustruje nás, že se nestíháme vyrovnávat ostatním. Více zjistíte v rozhovoru pro náš web. Jestli se ANNABELLE podaří nabídnout svůj antifrustrační song celému světu na turínském pódiu, o tom mimo jiných rozhodujete i vy.

Zpěvačku ANNABELLE určitě sledujte na jejím instagramu, aby vám neunikla žádná hudební novinka, hoďte odběr i na jejím oficiálním YouTube kanále.

Videoklip soutěžní písně

Chtěli byste ANNABELLE vidět na pódiu v italském Turíně? Posílejte hlasy v oficiální aplikaci Eurovision Song Contest nebo na webové stránce ESCZ2022.com! V komentářích nám napište, jak se vám song Runnin‘ Out of F* Time líbí a nezapomeňte hlasovat v anketě!

Ohodnoťte píseň ANNABELLE - Runnin' Out of F* Time

Ke stažení zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..