Ostatní

Náš web dnes slaví třetí narozeniny

ESC Arena vás zásobuje novinkami ze světa Eurovize už od září 2018.

Vše začalo 1. září 2018 rozhovorem s Indi Stivínem, naším tehdejším a vlastně dosud posledním zástupcem na soutěži mladých hudebníků. Dnes jsou tomu tedy již tři roky od chvíle, kdy jsme se jakožto mladý, relativně nezkušený ale o to zapálenější tým eurovizních bláznů „pustili“ do psaní nového webu, který jsme symbolicky pojmenovali jako Aréna, tedy prostředí, které pro mnoho lidí znamená spíše boj, rivalitu a krvežíznivé soupeření, pro eurovizní fanoušky je ale slovo aréna především místem konání Eurovize, skvělou náladou a doslova narvaným prostorem oddaných fanoušků z celého světa.

Málokdo z nás tehdy tušil, že v následujících třech letech si tento „narvaný“ prostor užijeme vlastně jen jednou. Uplynulý rok už však nebyl zdaleka tak smutný jako ten předchozí. Ačkoliv to často byly pěkné nervy, Evropa si letos užila Eurovision Song Contest po nejdelší pauze ve svých dějinách. Proto i náš web byl každým dnem připraven podávat nejčerstvější a nejúplnější informace. Tým okolo Areny se navíc rozrostl o nové zapálené redaktory a jako jediný web z Česka a Slovenska jsme dokonce v Rotterdamu měli i svého vyslance, který nám podával nejžhavější novinky přímo z přísně střežené bubliny. ESC Arena se stala nejčtenějším webem o Eurovize v Česku a na Slovensku a během eurovizního květnového týdne se dokonce dostala do TOP 10 nejčtenějších webů v Česku v kategorii Hudba.

A zde se dostáváme k nejdůležitější části našeho webu, a tou jste vy, naši čtenáři. Mohli bychom být sebelepší, mohlo by nás být třikrát tolik, ale bez čtenářů by naše práce ztrácela smysl. Neskutečně si vážíme, že jste s námi, byli jste s námi i ve smutných časech, kdy jsme ani my vlastně neměli chuť a nadšení psát. Věříme, že s námi budete i v dalších eurovizních dobrodružstvích a my vám na oplátku slíbíme, že se budeme nadále snažit budovat a zlepšovat naše „dítě“, naši ESC Arenu.

Za celý tým,

Honza

Jeden myslel na “Náš web dnes slaví třetí narozeniny

  • Gratulujeme a děkujeme!!! Je vidět, že do webu dáváte 🧡💛💚💙💜

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..