Na místěNovinkyRotterdam 2021

První zkoušky a tisková konference Srbska

Trojice srbských děvčat si vyzkoušela stage a předvedla své vystoupení.

Vystoupení srbského tria hraje všemi barvami a připomíná diskotéku. Ostatně ve stejném duchu se nese i celý videoklip. Srbský tým tedy vsadil na jistotu a to, co většina fanoušků očekávala. A to rozhodně není na škodu.

Hlavním motivem celé srbské stage je obří disko koule, která je zavěšena nad hlavním pódiem. Koule je téměř po celou dobu osvícena a přímo září. Světla se objevují v tónech žluté, modré, červené a fialové. Na LED obrazovkách se zobrazují nápisy LOCO v černobílých pruzích. Zpěvačky využívají kromě hlavního pódia i pódium vedlejší, na které se přesouvají v druhé polovině písně. V průběhu celého vystoupení se střídavě objevují i ohňostroje a tryskající kouř.

Děvčata předvádějí sexy taneční choreografii a různě se proměňují ve svých pozicích. Kostýmy jsou černé, vyzývavé a doplněné o boty na vysokých podpatcích. Ty se však jedné ze zpěvaček v rámci zkoušky poměrně vymstily a v závěru songu se poroučela k zemi. Pád vypadal ošklivě a doufejme, že zpěvačka bude v pořádku.

Zvukově se vystoupení Srbska nezdá příliš v pořádku. Hudba místy zaniká v šumění trysek produkujících kouř a všechny tři zpěvačky chvílemi znějí lehce falešně, i přestože mají své hlasy podpořeny nahranými vokály. Doufejme tedy, že srbský tým zapracuje především na zvuku. Vizuálně je však Srbské vystoupení již nyní hodno postupu do finále.

S příchodem temperamentních srbských zástupkyň se na tiskovou konferenci doslova přivalil hurikán. Novinářům prozradili, že píseň Loco Loco je asi patnáctou verzí, než se z původní demo nahrávky dostala do finálové podoby, s kterou chtěli odjet na Eurovizi.
Na zkoušce prý proběhlo drobné zaváhání, kdy jedna ze členek tohoto tria upadla kvůli nepohodlným botám, v kterých nacvičovali.
Na Meet & Greet se vzpomínalo na předchozí eurovizní účasti dvou členek. Konkrétně na rok 2015, kdy Ksenija Knežević byla backvokalistkou svého otce Kneze, a dále na rok 2016, kdy sama Sanja Vučić reprezentovala Srbsko s písní Goodbye (Shelter).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..