Na místěNovinkyRotterdam 2021

První zkoušky a tisková konference Malty

Druhý den zkoušek uzavírá favoritka Destiny s písní Je me casse.

Vystoupení Destiny z Malty si užijí především milovníci růžové barvy. Ta je totiž hlavní dominantou celého vystoupení s písní Je me casse. Růžové pozadí s červenými a černými odstíny, Destiny v růžových šatičkách s třásněmi a vysokých kozačkách, čtveřice švédských tanečnic má na sobě taktéž růžovou. Místy vše doplňuje bílá barva, v refrénech pak kontrastní fosforově žlutá.

Destiny začíná zpívat na vyvýšeném pódiu, kde má svítící baletní tyč. Během vystoupení z vyvýšeného místa spolu s tanečnicemi sejde dolů a pokračuje na zbytku hlavního jeviště. Ve slokách vidíme LED plochu v pozadí v červeno-černých barvách, před kterými růžová kontrastuje a taktéž jsou na pozadí promítány neonové tyče, které nám mohou připomínat zvětšenou podobu stagingu Benjamina Ingrossa z roku 2018. Pozadí občas přejde do tmavě modré až černé, aby před ním ještě více vynikla pětice růžových žen.

Hry na televizních obrazovkách využívá i letošní vystoupení Malty. Během instrumentálního refrénu na žlutém pozadí vidíme tři vodorovné pruhy, kdy uprostřed je Destiny a nad ní i pod ní pak vidíme ruce tanečnic, které dělají ikonický taneček, který známe i z oficiálního videa k písni Je me casse. Při posledním pokusu jsme v závěru mohli vidět i pověstný zlatý déšť. Malta tak letos investovala také do pyrotechnických efektů, což by obzvláště v případě výhry bylo velmi efektní.

Po pěvecké stránce je však zatím Destiny jednoznačně nejlépe připraveným reprezentantem, kterého jsme zatím měli šanci vidět. Bohužel ale od dosavadní největší favoritky na celkové vítězství po zhlédnutí zkoušky přichází spíše zklamání, protože nejvýraznější je na celém vystoupení růžová barva. Obávám se, že pouze na bezchybném zpěvu se Eurovize vyhrát nedá.

 

První téma, které se řešilo na tiskové konferenci Malty, byla růžová barva, která je Destinina nejoblíbenější. Právě proto je celá pódiová prezentace laděna do této barvy.
Právě dnes se slaví mezinárodní Den matek a Destiny tímto způsobem poděkovala všem matkám na celém světě, protože se o nás tak pěkně starají.
Letošní maltská reprezentantka také zavzpomínala na všechny soutěže, kterých se již účastnila. A že jich není málo. Počínaje Dětskou Eurovizí přes Talent a X Faktor až po letošní Eurovizi, která je pro ni dalším krůčkem k vytouženému úspěchu a dalšímu zdokonalování.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..