ESCArena hodnotí !Ročník 2021

ESC Arena hodnotí (7): Loco Loco (#SRB)

Tým našeho webu hodnotí písně Eurovision Song Contest 2021!

ESC Arena vám každý den servíruje zhodnocení jedné písně soutěžící na letošní Eurovizi v Rotterdamu. Přečtěte si názory lidí, kteří se starají o chod našeho webu, a koukněte na jejich výsledné bodové hodnocení. Nesouhlasíte s námi a máte zcela odlišný názor? Změnil se váš postoj k písni od jejího prvního zveřejnění? Neváhejte a podělte se s námi o své postřehy dole v komentářích! A koho že si detailně rozebereme dnes?

Hurricane – Loco Loco

Reprezentant Srbska 2021

Josef

Myslím si, že Hurricane přichází s velmi podobnou písní jako minulý rok. Loco Loco se přiliš neliší od Hasta La Vista a mají i mnoho společných prvků. Loco Loco má hodně zajímavý bridge s modulací před závěrečným refrénem. Je to skvělý taneční styl, který na Eurovizi patří a vždy si najde své fanoušky. Věřím, že se Srbsku bude letos dobře dařit v Rotterdamu.

Hodnocení: 8

Honza

Srbsko oproti loňsku nepřichází s ničím odlišným, tenhle styl ale prostě funguje. Doufám, že děvčata potrénovala pěvecké dovednosti, protože zde budou potřeba více než u Hasta la vista. Píseň má obrovský pódiový potenciál, zda ale bude využit, to je zatím ve hvězdách. Hurricane se prostě drží svého stylu, není to nic nového ani nic extra kvalitního, ale svůj účel to jednoznačně splňuje. Chceme tančit, zpívat si vtipná srbská slovíčka a bavit se. A o to zde jde.

Hodnocení: 7,5

Dominik

Skupinu Hurricane jsem měl vespod své topky již minulým rokem, letos tomu bohužel není jinak. Loco Loco mi oproti loňské skladbě přijde ještě více slabší, laciné trsání do rytmu, které nedokážu ocenit. Jediným tahounem dívčí skupiny je skvělý hlas Sanji Vučić, které jsem fandil při její sólové účasti na eurovizi v roce 2016. Třeba si pro nás holky připravily na podiu překvapení, které, doufám, nebude postavené jen na jejich „přednostech“.

Hodnocení: 2,5

Pavel

Děvčata tvořící skupinu Hurricane jsem si oblíbil již v loňském roce. Sanju Vučić jsme navíc mohli na Eurovizi vidět již před několika lety, kdy reprezentovala Srbsko s písní Goodbye. I tehdy byla mou favoritkou, o jejíchž pěveckých kvalitách není pochyb. Loco Loco je živý letní taneční song s balkánským rytmem okořeněný srbštinou, tak skvěle padnoucí tomuto hudebnímu stylu. A to se mi líbí. Okamžitě mám chuť vyrazit na párty loď, rytmicky hodit bokem, slunit se a všední starosti pustit za hlavu. Pozitivní příval energie ze songu zkrátka přímo srší. Jsem si jistý, že živé vystoupení Hurricane v Rotterdamu bude nezapomenutelná jízda. Zato hajde budi Loco Loco!

Hodnocení: 10

Vladimír

Letošní song od Hurricane mi přijde o trochu slabší než ten loňský, ale pořád je to na Srbsko docela pěkný počin, u kterého se budou diváci určitě bavit a tančit. Kvalifikaci do finále bych jim přál.

Hodnocení: 4

Daniel

Když Srbsko loni oznámilo skupinu Hurricane jako svého reprezentanta, nejednalo se pro mě o nic jiného než o přežitou podobu popu v podání tří „dokonalých“ žen. Od té doby jsem se ale poučil a uvědomil si, že toto srbské trio vytváří svůj vlastní kvalitní a osobitý styl, který doplňují skvělé a vzájemně ladící hlasy. Oceňuji, že jejich letošní song zůstal celý v srbštině, což mu dodává na sofistikovanosti. Loco Loco je za mě oproti loňsku posunem k lepšímu a jsem moc zvědavý na živé vystoupení.

Hodnocení: 8

Ondřej

Abych byl upřímný, toto je jeden z mála návratů, který mi příjde o něco slabší, než byl jejich loňský počin. Na párty je tento song ideální, diváckou podporu si to určitě najde. Otázkou je jak na to zareagují poroty, protože toto není vyloženě typ písně, kterou by poroty vyzdvihovaly na nejvyšší příčky. Na postup to Srbsku nejspíš stačit bude, ale ve finále to vidím na spodní část tabulky.

Hodnocení: 6

Celkové hodnocení pro Srbsko: 6,57

Souhlasíte? Nesouhlasíte? Dejte nám vědět!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..