Novinky

Victoria 2021: Phantom Pain

Druhou polovinu šestice potenciálních písní pro Rotterdam načíná Victoria s hororovou skladbou Phantom Pain.

Již čtvrtou písní bulharské reprezentantky Victorie je Phantom Pain, která se v mnohém od ostatních dosud zveřejněných potenciálních písní pro Rotterdam liší. Má totiž až temně hororový nádech. Když vezmeme v potaz, že zítra večer Victoria představí skladbu The Funeral Song, tak se asi máme ještě na co těšit. Čtvrtek pak bude patřit poslední písni Growing Up Is Getting Old. Pak se konečně budeme moci podělit o své názory oficiální cestou s bulharskou televizí a Victorií a podílet se tak na volbě letošní bulharské písně.

Za skladbou Phantom Pain stojí vedle samotné interpretky Victorie dvojice Oliver Björkvall a Helena Larsson, kteří se taktéž postarali o produkci. Video je i barevně laděno jinak než předchozí dvě skladby z EP a little dramatic, potažmo listopadové Ugly Cry.

Všimli jste si jistého příběhu ukrytého ve skladbách z této EP a little dramatic? Uvidíme, až budeme znát celou pětici, jestli se bude příběh dál vyvíjet. Pokud máte nějaké nápady, nebojte se o ně s námi podělit v komentářích pod článkem.

Šestice možných eurovizních skladeb pro Victorii

Bojíte se rádi? A oslovila vás tahle temnější skladba více než trojice předchozích písní?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..