Novinky

Victoria zveřejnila názvy potenciálních eurovizních skladeb

Její nové EP vyjde brzy, písně z něj poznáme během příštího týdne.

Již jsme vás v listopadu informovali, že Victoria vydala singl Ugly Cry, který bude zvažován pro Eurovizi 2021. Tato informace stále platí a stále ještě není rozhodnuto. K Ugly Cry se totiž na seznam možných reprezentačních písní pro Bulharsko na Eurovizi 2021 v Rotterdamu přidá i pětice písní z Viktoriina nového EP a little dramatic. Ty budou postupně představovány v následujících dnech, jako první poznáme novinku Imaginary Friend a to hned v neděli 14. února. Další by měly následovat v dalších dnech. Všechny nové skladby vám zde představíme a následně spustíme anketu s celou šesticí písní.

Bulharská televize totiž po zveřejnění poslední skladby z nového EP otevře také online formulář, skrze který budou moci fanoušci posílat své připomínky, hodnocení a komentáře ke všem šesti písním. Potvrzuje to tak již dříve zveřejněnou informaci, že Bulharsko svou píseň ještě definitivně nevybralo a bude brát v potaz právě názory veřejnosti zaslané přes formulář.

Zatím si připomeňme podzimní skladbu Ugly Cry. Myslíte si, že by právě ona byla vhodným reprezentačním bulharským songem pro Rotterdam nebo čekáte od Victorie něco víc?

Šestice možných eurovizních skladeb pro Victorii
  • Ugly Cry
  • Imaginary Friend
  • Dive Into Unknown
  • Phantom Pain
  • The Funeral Song
  • Growing Up Is Getting Old

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..