Národní kolaNovinky

The Roop vás zvou na diskotéku

Litevská skupina vydala svou soutěžní píseň Discoteque.

Skupinu The Roop nemusíme blíže představovat. Pokud ano, podívejte se na jejich loňský medailonek. Poté, co byla zrušena Eurovize 2020, všichni napjatě čekali, zda skupině, vítězům národního kola 2020, bude automaticky nabídnuta litevskou televizí reprezentace i v roce letošním. Přeci jen, The Roop patřili mezi žhavé adepty na historicky první výhru v Eurovizi této pobaltské země. Tak velkorysá nabídka ze strany LRT nepřišla, skupině ale bylo garantované místo ve finále nového národního kola.

V Litvě momentálně probíhají první soutěžní přenosy, téměř nikdo však nepochybuje o tom, že by The Roop znovu nevyhráli. Jejich letošní soutěžní píseň nese název Discoteque a její videoklip vyšel právě dnes. Skupina svou píseň navíc nesoutěžně představí během zítřejšího druhého večera Pabandom iš Naujo!. Z videoklipu je patrné, že se opět dočkáme velmi originálních tanečků. Discoteque je jakýmsi pokračováním loňské písně On Fire. Zpěvák po vystoupení ve videoklipu odchází do zákulisí k zrcadlu, kde ho ovládne diskotéková múza a společně se svou partou se nechají unést chytlavými rytmi nové písně.

Ačkoliv už mnozí o The Roop hovoří jako o litevských znovuzvolených zástupcích, své místo v Rotterdamu si budou muset vybojovat 6. února v rámci finále litevského národního kola. Jeho průběhu se detailně věnujeme, takže vám nemůže nic uniknout!

Co říkáte na píseň Discoteque? Dokáže pobláznit davy fanoušků tak jako vloni On Fire?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..