Národní kola

#UMK21: Teflon Brothers x Pandora

V pořadí druhými finalisty finského národního kola UMK21 jsou rapeři Teflon Brothers a Pandora.

Finsko stejně jako v minulém roce i letos představuje jednotlivé finálové písně po jedné, příští týden v pátek také spustíme anketu o vašeho favorita finského národního kola Uuden Musiikin Kilpailu (UMK21). Každý všední den jednu ze sedmi. A my vám zde celou finskou finálovou sedmičku představíme. Dnes pokračujeme skupinou Teflon Brothers, které doplní zpěvačka Pandora.

Rapeři ze skupiny Teflon Brothers se na finské hudební scéně pohybují již 10 let a doufají, že se jejich píseň podaří dostat na taneční parkety po celé Evropě. Má jim v tom pomoci také švédská superstar Pandora, která není ve Finsku žádným nováčkem. Finové ji totiž mohli vidět v tamější verzi pěvecky-zábavné show Zlatá maska.

Myšlenka na vzájemnou spolupráci přišla před čtyřmi lety, když se Teflon Brothers setkali s Pandorou v zákulisí koncertu, kde všichni účinkovali. Pandora by svou účastí ve finském národním kole s písní I Love You chtěla poděkovat Finům za podporu ve své mezinárodní kariéře. Reprezentační píseň by měla být zaměřena na to, že není vždy úplně snadné vyjadřovat své emoce.

 

Co říkáte na tohle zajímavé spojení?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..