Novinky

Kypr bude v Rotterdamu reprezentovat Elena Tsagrinou

Kyperská televize dnes ráno ohdalila také tvůrčí tým za soutěžní písní El Diablo.

Již včera bylo oznámeno, že dnes k představení dojde a kyperská televize nelhala a dostála včerejšímu ohlášení. Jako svou reprezentantku pro příští ročník Eurovize, která se uskuteční v květnu 2021 v Rotterdamu, byla vybrána mladá a talentovaná zpěvačka Elena Tsagrinou, která, jak už bývá zvykem, je populární jak v Řecku, tak i na Kypru. Je jí 26 let a poprvé se více dostala do povědomí diváků ve svých 14 letech, kdy se zúčastnila show Řecko má talent a došla až do semifinále. Následně spolupracovala s mnoha známými interprety řecké hudební scény, dokonce i byla moderátorkou pěvecké show The Voice of Greece, dnes má vlastní pořad na řecké hudební televizi MAD TV.

 

Zároveň byl představen i název Eleniny soutěžní písně a její autorský tým. Píseň ponese název El Diablo a stojí za ní Laurell Barker, Thomas Stengaard, Oxa a Jimmy “Joker” Thornfeldt. Thomas Stengaard je jedním z autorů vítězné písně Dánska z roku 2013 Only Teardrops nebo německé You Let Me Walk Alone Michaela Schulteho, Laurell Barker je na Eurovizi úspěšná hlavně v posledních letech, kdy mívá i více písní ve stejný rok na Eurovizi, jmenujme například píseň Luca Hänniho She Got Me. O staging se pak má postarat Marvin Dietmann, který měl na starosti vítěznou píseň Conchity Wurst Rise Like a Phoenix. S tímto hvězdným týmem by se mohl Kypr řadit mezi favority, podobně jako před dvěma lety s Eleni Foureira. Na píseň El Diablo si však budeme muset ještě počkat.

 

Pro ukázku jsme vám sem do článku vložili pár ukázek Eleniny dosavadní tvorby. Myslíte si, že Elena bude pro Kypr tou správnou volbou? A co očekáváte od El Diablo?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..