Novinky

Eurovision Song Celebration

Další doplňkový náhradní program namísto letošní zrušené Eurovize můžete sledovat na YouTube.

V plném proudu jsou již tradiční páteční Eurovision Home Concerts, nově od května můžete sledovat i Eurovisioncalls s Nikkietutorials na oficiálním YouTube a k nim se v příštím týdnu přidá ještě dvojice online přenosů na YouTube v době původně plánovaných dvou semifinálových přenosů. Ty ponesou název Eurovision Song Celebration a vy během semifinále uslyšíte semifinálové písně v pořadí, jaké by za normálních okolností bylo produkcí zvoleno pro skutečnou Eurovizi. Namísto klasické rekapitulace, protože se nebude jednat o žádnou formu soutěže, ale spíše poctu daným písním, pak můžete čekat sestřih fanoušků, kteří budou na jednotlivé písně tancovat. Do těchto rekapitulací se mohl zapojit kdokoliv z široké veřejnosti, takže uvidíme, jaké výkony se do těchto Fan Recaps dostanou.

Mimo to se můžeme těšit i na trojici automatických finalistů, stejně jako bychom je viděli i v pravém semifinálovém přenosu Eurovize. A stejně jako při semifinále se i během Eurovision Song Celebration můžeme těšit na dosud nezveřejněná překvapení. Nezapomeňte tedy sledovat v úterý 12. května a ve čtvrtek 14. května ve 21:00 oficiální YouTube kanál Eurovision Song Contest a užijte si tyto večery naplno. V sobotu 16. května ve 21:00 pak bude odvysílán avizovaný pořad Eurovision: Europe Shine a Light, kde se taktéž dočkáme mnohých překvapení. Ten odvysílá na kanálu ČT art i naše Česká televize živě. Na videu ze speciální výroční show na stanici BBC z roku 2016 si můžete připomenout poslední vítězku za Spojené království, jejíž píseň Love Shine a Light dala název i letošnímu speciálnímu pořadu.

Mimo to si své vlastní alternativní eurovizní pořady připravilo mnoho z vysílatelů, kteří by se letos účastnili Eurovize v Rotterdamu. Na seznam toho, co a kde můžete sledovat (někdy i dostupné online), se můžete podívat v přehledu na oficiálním webu Eurovize.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..