NovinkyReprezentanti

Samira Efendi bude reprezentovat Ázerbájdžán

Na píseň si však musíme ještě chvíli počkat.

Ázerbájdžánská televize Ictimai již tradičně vybrala interpreta interně. V neveřejné soutěži se o lístek do Rotterdamu utkali Laman Dadasheva, Elvin Novruzov, Jabrail Rasulov, Riad Abdulov a právě zpěvačka Samira Efendi. Samira byla zvolena na základě hlasování speciální skupiny složené z hudebních producentů, skladatelů, novinářů a profesionálů televizního průmyslu. Zajímavostí je, že se Samira snažila získat nominaci již čtyřikrát, teprve na popáté se jí to ale podařilo.

Samirə Əfəndiyeva, neboli Samira Əfəndi se narodila v roce 1991 v Baku a je především známá díky účasti v několika soutěžích. V ázerbájdžánském Hlasu skončila na třetím místě, v kazašské mezinárodní soutěži Silk Way Star se taktéž umístila na bronzové příčce a reprezentovala Ázerbájdžán v soutěži Hlas Nur-Sultana v Kazachstánu. Zvěsti o její reprezentaci začaly kolovat v posledních dnech, kdy turecká facebooková stránka ESC Honey sdílela společnou fotografii ázerbájdžánského hudebníka Kenoud a nizozemských kolegů Tonyho Cornelissena a Luuka van Beerse z nahrávacího studia. V příspěvku prozradili, že skládají eurovizní píseň pro Ázerbájdžán, která by měla být zazpívána právě Samirou. Na píseň si však musíme počkat, ta bude vydána až na začátku března.

Níže se můžete podívat na Samirino vystoupení v jedné z pěveckých soutěží a na její nejnovější singl. Jakou píseň očekáváte?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..