Národní kolaNovinky

Známe prvních 6 finalistů Eesti Laul 2020

Postupující z 1. semifinále se utkají o vítězství 29. února.

Dnes večer proběhlo první semifinále letošního vydání estonského národního kola Eesti Laul. Utkalo se v něm celkem 12 soutěžících, z nichž se šest kvalifikovalo do finále. O prvních čtyřech rozhodly napůl výsledky odborné poroty o čtrnácti členech a divácké hlasování. Volba dvou zbývajících pak zůstala pouze v rukou veřejnosti. Večerem diváky provedli moderátoři Tõnis Niinemets a Karl-Erik Taukar. Co se výsledků týče, naplnily se odhady bookmakerů i veřejnosti a nedošlo tak k žádnému velkému překvapení.

Zde nabízíme seznam všech postupujících. První čtyři jmenovaní vybrali společně diváci a porota, zbylé dva interprety vybrala čistě veřejnost:

Fanoušci tohoto národního kola si na dlouho neodpočinou – hned pozítří 15. února se chystá druhé, podle mnohých silnější semifinálové kolo soutěže. Objeví se v něm adepti na celkové vítězství Jaagup Tuisk, Uku Suviste či zpěvačka Shira. Dalších 6 šťastlivců se tak připojí k dosavadním postupujícím a ve velkém finále 29. února se opět předvede 12 čísel.

Jeden myslel na “Známe prvních 6 finalistů Eesti Laul 2020

  • Anett bola úžasna – za mňa kľudne by mohla vyhrať

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..