NovinkyReprezentanti

Francii bude reprezentovat Tom Leeb

Francouzská televize oznámila výsledky interní volby svého reprezentanta do Rotterdamu.

Francie se netajila tím, že v letošním roce se národní kolo Destination Eurovision konat nebude. Čekalo se ale, jestli se nepotvrdí spekulace ohledně menší show v jeden večer, kde by si mohla francouzská veřejnost vybrat z pár interpretů. To se však nestalo a namísto toho francouzský vysílatel potvrdil jméno Tom Leeb, které se již pár dní pohybovalo v eurovizní šuškandě napříč weby. Kdo je však tenhle sympatický Francouz?

Tom Leeb je nejen zpěvák, ale také herec a bavič. Má za sebou pětiletá studia ve Spojených státech, kde se věnoval právě filmu, divadlu a zpěvu. K herectví byl veden odmalička, jelikož jeho otec je známý francouzský herec a společně hráli v divadelní verzi komedie Mrs. Doubtfire – Táta v sukni. Mimo to se objevil v některých filmech i po boku takových hvězd, jako např. Jean Reno. Hvězdám ale nikdy nebyl daleko, protože v rámci své hudební kariéry byl k vidění a slyšení jako předskokan Stinga či Toma Jonese. Ani humor však není tomuto pohlednému Francouzi cizí. Je polovinou komediální dvojice Kevin & Tom a na YouTube můžete najít mnoho jejich skečů a scének. Za mnohé uvádíme tu, kde Kevin Toma učí angličtině. Na závěr pak sami můžete porovnat, jaká je ve skutečnosti Tomova úroveň anglického jazyka. Je vidět, že léta studií v USA vám dají zkušenosti, ze kterých můžete čerpat ještě dlouho poté.

Tom má na svém kontě ale i úspěchy hudební. Pro představu toho, co Tom dělá za muziku, přikládáme jeho hit Are We Too Late ze září minulého roku, který již nasbíral úctyhodných 25 mliónů zhlédnutí. Na jeho eurovizní píseň si budeme muset počkat, ale dle francouzské televize by měla být publikována v řádu týdnů, tedy teoreticky v průběhu února.

Jste s výběrem francouzského reprezentanta spokojeni?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..