NovinkyOGAE

Lístky na Eurovizi 2020 vejdou do prodeje již tento čtvrtek

První vlna prodeje lístků začne už ve čtvrtek 12. prosince ve 12:00 SEČ.

Pro nadcházející Eurovizní ročník jsou naplánovány celkem tři vlny prodeje vstupenek. První z nich začne již ve čtvrtek 12. prosince v 12:00 středoevropského času a další dvě vlny jsou poté naplánovány na konec měsíce ledna a polovinu března 2020.

Ceny vstupenek na všech devět show (tři Live show, tři Jury show, tři Family show) se pohybují v rozmezí od 15 do 245 EUR, přičemž jsou k dispozici jak vstupenky na sezení tak i na stání. Nicméně v první vlně prodeje se budou lístky na stání prodávat pouze na Family show. Na Jury show a Live show tak budou prozatím k dispozici zejména lístky na sezení. To, jestli v dalších vlnách bude možné zakoupit i vstupenky na stání na Jury show a Live show, zatím nevíme. Oproti Eurovizi v Tel Avivu, kdy se vstupenky prodávaly v rozmezí od 49 do 415 EUR, se tak ceny snížily téměř o polovinu.

Pro Eurovizi 2020 byly stejně jako v několika posledních letech vyjednány speciální balíčky lístků pro členy OGAE klubu. Pro tyto fanoušky je rezervováno celkem 2286 vstupenek (2000 na stání a 286 na sezení). Cena těchto balíčků obsahujících tři vstupenky na živé přenosy a tři vstupenky na Jury show je 799 €. Letošní organizátoři se také rozhodli věnovat celkem 8500 bezplatných vstupenek pro obyvatele Rotterdamu ze sociálně slabších vrstev a lidem s finančními problémy.

Prodej bude probíhat na webové stránce tickets.songfestival.nl. V případě zájmu o vstupenky je potřeba jít na stránky ve čtvrtek již před 12 hodinou, kdy systémem kupujícímu přidělí náhodné pořadí ve frontě. Jakmile se kupující dostane do fronty, neměl by již tuto webovou stránku obnovovat, jinak ztratí svoji pozici a může být umístěn až na konec fronty. Na každou objednávku mohou být zakoupeny maximálně 4 vstupenky. Je také potřeba vzít na vědomí, že ke každé jednotlivé vstupence je navíc připočten servisní poplatek ve výši 3,5 € . Ve zbývajících dvou prodejních vlnách již budou všechny lístky na semifinálové přenosy o 5 € dražší.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..