Novinky

Novým šéfem české delegace je Cyril Hirsch

Cyril Hirsch tak nahrazuje Jana Borse.

Před několika dny oznámil Jan Bors konec své bohaté kariéry v České televizi, a tím i završení pozice vedoucího české delegace Eurovision Song Contest. Nyní již víme, že se jeho nástupcem stává Cyril Hirsch. Cyril pracuje v České televizi jakožto vedoucí výroby, v letošním roce mimo jiné velí produkci jubilejního desátého ročníku úspěšné show StarDance. Navíc to byl právě on, kdo stál v eurovizním maratonu po boku Jana Borse jako jeho zástupce a patří mezi ty, kteří rozhodovali o osmičce finalistů pro lednové národní kolo. Není tak příliš velkým překvapením, že se novým „HoD“ stává právě Cyril.

Jak nám právě potvrdila Česká televize, na ostatních postech se žádné změny nekonají. Šéfem tisku zůstává Kryštof Šámal a vedoucími celé eurovizní agendy v ČT zůstávají Jan Potměšil a Viktor Průša. Ti jsou součástí našeho úspěšného týmu již od samotného návratu Česka na Eurovizi v roce 2015.

Co jste o novém šéfovi delegace možná nevěděli?

Cyril Hirsch má k hudbě velmi blízko. Vedle produkční činnosti v ČT totiž zároveň zpívá a hraje na bicí nástroje (především perkuse). Působil již v několika hudebních uskupeních, jmenovat můžeme například Nukleární vokurky nebo Simple Muffin. Pro zajímavost vám přidáváme videoklip právě zmíněné kapely Simple Muffin a jejich písně Lezec z roku 2016.

 

Cyrilovi jménem celé redakce přejeme hodně štěstí a pevné nervy během blížícího se národního kola a celé cesty do Rotterdamu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..