Novinky

První zkoušky a tisková konference Spojeného království

Jeden z mnoha letošních vesmírů uvidíme i při vystoupení Michaela Rice ze Spojeného království.

Michael Rice s písní Bigger Than Us od letošního švédského reprezentanta Johna Lundvika přichází na stage sám. Kromě projekcí jeho samotného na LED pozadí, které se ještě mohou změnit, je barevně vystoupení spíše čisté s občasnými světlými paprsky světla.

Na projekcích se objevuje průlet vesmírem a motiv vesmíru se tak letos celkově stává asi nejčastěji použitým prvkem na LED plochách. V závěrečné části písně na jeviště v kamerou nestřeženém okamžiku přichází pětice vokalistů v bílém, což kontrastuje s Michaelovým černým oblečením. Jestli bude i ve finále použito kouřových efektů při příchodu vokalistů, jako tomu bylo při prvním pokusu, se necháme překvapit do dalších zkoušek.

Po pěvecké stránce Spojené království nic nezanedbalo a přináší další kvalitní počin. Nutno ale podotknout, že John Lundvik se čtveřicí gospelových zpěvaček Michaela a jeho pětku snadno převálcuje. Bude zajímavé sledovat, až se Švédsko dostane do finále (bylo by obrovské překvapení, kdyby se tak nestalo), jak daleko od sebe produkční tým tyto podobné písně umístí.

 

Michael Rice – tisková konference
Michael Rice má při sobě profesionální tým, který mu doporučil hlavně být sám sebou.
Michael Rice zmínil, že má prý v Británii obchod, který běží i po dobu jeho účasti na Eurovizi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..