Novinky

První zkoušky a tisková konference Řecka

Katerine Duska si všechny aktivity prvního zkouškového dne náramně užila.

Před zkouškou Katerine Dusky z Řecka proběhla delší příprava jeviště, která ale nijak nezpozdila plány zkoušek, jelikož byla zrovna na programu krátká odpolední pauza. Po pečlivé přípravě vše odstartovalo uprostřed jeviště, kde stojí jakýsi altánek osvícený růžovým světlem. To je také dominantní barva celého vystopení.

Spolu s Katerine jsou na jevišti dvě tanečnice s kordy a tři vokalistky, které jsou zapojeny do choreografie. Jedná se o zajímavý kontrast, protože tanečnice a Katerine jsou oblečeny v bílém, zatímco vokalistky na sobě mají šaty žluté. Před altánkem je na LED podlaze rozkvétající bílá květina, která se později ukáže i na zadní LED ploše v růžové barvě. Jedna z vokalistek v určitý okamžik popadne také bílý míč, který hodí volně do publika.

V závěru vystoupení se altán obrátí o 180° a ukáže, že na jeho druhé straně jsou rozkvetlé květiny. Tam Katerine také své vystoupení se všemi kolegyněmi zakončí.

Kombinace růžové a žluté není až tak neobvyklá, třeba Martina Bárta by o ní mohla vyprávět. Vystoupení působí příjemně, vesele a pozitivně. Katerine nás svou zkouškou ujistila v tom, že se není třeba bát o kvality jejího pěveckého projevu, který byl skvělý, stejně tak jako v případě podpůrných vokalistek. Zajímavým prvkem je okamžik, kdy tanečnice v úplném závěru vymění kordy za růžové gymnastické stužky.

Katerine Duska – tisková konference
Tisková konference Katerine byla zahájena otázkou o jejím Kanadském původu
O Eurovizi se poprvé dozvěděla po přestěhování do Řecka, když byla teenager

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..