NovinkyReprezentanti

Tisková konference Kypru: Známe detaily vystoupení!

Kyperská delegace v čele s Tamtou odpovídala na dotazy médií a odtajnila datum zveřejnění své eurovizní písně.

Dnes v 11:30 SEČ se v Domě Kypru na athénském hlavním námestí uskutečnila tisková konference kyperské delagace z televize RIK, zpěvačky Tamty, jejího managementu z Erodios Live a její domovské nahrávací společnosti MINOS EMI/Universal. Mimo zpěvačky Tamty na dotazy médií i fanoušků odpovídal ředitel kyperské televize Michalis Maratheftis, Margarita Matsa za společnost EMI, manažer Tamty Yiannis Koutsavtakis, a šéfka kyperské eurovizní mise, tj. delegace, Evi Papamichael.

Na eurovní písni Replay se tento rok opět podílel producent Alex P., který stál i za vznikem hitu Fuego. Pódiové vystoupení si pod taktovku vzala opět Sacha Jean-Baptiste. Sám ředitel kyperské stanice prozradil, že na pódiu bude šest osob, zatím ale neřekl kolik z nich bude vokalistů či tanečníků. Už teď celý tým podstupuje tvrdou přípravu na telavivské vystoupení. Margarita Matsa za nahrávací společnost pak dodala, že Tamta je ideální zpěvačkou pro reprezentaci Kypru na Eurovizi, protože se ke svému povolání staví velmi profesionálně a song Replay je tak dobré kvality, že na něj bude jistě celé léto Evropa tančit.

Sama zpěvačka je z možnosti reprezentace nadšená a má tým, který ji při přípravě vystoupení velmi podporuje. Už teď zmínila, jak velké lásky se jí dostává od fanoušků a lidí, kteří na jejím vystoupení pracují. Zástupce společnosti Erodios uvedl, že klip k písni se v bude natáčet v nejbližších dnech na území Řecka a řežírovat ho bude talentovaný Yiannis Michelopoulos. Samotné písně se pak dočkáme v úterý 5. března.

Zdroj: OGAE Greece, Meri Photiadou

Jeden myslel na “Tisková konference Kypru: Známe detaily vystoupení!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..