Novinky

Mikolas Josef vydal svou debutovou desku ONE

Po téměř šesti letech od účasti na Eurovizi jsme se dočkali. Album obsahuje celkem jedenáct písní.

Trend zkracování jmen v hudebním průmyslu se nevyhnul ani Mikolasi Josefovi. Proto už jeho tvorbu nenaleznete pod celým jménem, ale pouze pod pod pseudonymem MIKOLAS. Předzvěstí této změny bylo vydání nové desky, na kterou nejen eurovizní fanoušci čekali dlouhých šest let.

Od své reprezentace v soutěži Eurovision Song Contest a vybojování doposud nejlepšího umístění na této soutěži vydal zpěvák několik singlů. Mezi ty nejznámější patří Me Gusta, Colorado nebo úspěšná spolupráce s Fito Blakem a Frankie J na skladbě Acapella. Po vydání těchto singlů se na nějakou dobu Mikolas odmlčel a defacto se ztratil z hudební scény.

Nového přívalu hudby jsme se od talentovaného zpěváka dočkali až minulý rok na jaře, kdy Mikolas zveřejnil pilotní singl Boys Don’t Cry. Následoval letní singl Delilah a kytarová balada Never Get Over You.

22. března pak vyšly i zbylé nahrávky z nového alba One. Na albu se producentsky podílel Rob Grimaldi, který spolupracuje s jihokorejskou skupinou BTS a držitel pěti cen Grammy Chris Lord Alge. Druhý ze zmiňovaných producentů pracoval na nahrávkách pro takové hvězdy jako byl Prince, Green Day, Pink, Bon Jovi nebo Phil Collins.

Album nabídne jedenáct písní a k již šesti známým skladbám tak přidal ještě pět zcela nových písní. Poslechnout si celé album můžete ve vašich oblíbených streamovacích platformách.

V návaznosti na vydání nového alba se Mikolas na základě kampaně streamovací společnosti Spotify objevil i na Times Square. Zařadil se tak po bok dalších českých eurovizních reprezentantů, kteří se na velkometrážní reklamě objevili. Jen pro připomenutí, v rámci kampaně Spotify Equal se na stejném místě objevila reklama na tvorbu skupiny Vesna i letošní reprezentantky Aiko.

Jeden myslel na “Mikolas Josef vydal svou debutovou desku ONE

  • Veľmi šikovný chlapec! Klobúk dole! Držím palce v ďalšej hudobnej kariére! Len tak ďalej!

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..