PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: První dojmy z českého národního kola ESCZ 2024.

Neotáleli jsme a hned po přímém přenosu ve vlaku jsme pro vás nahráli spontánní epizodu podcastu. Poslechněte si první dojmy z národního kola ESCZ 2024. Probereme vystoupení po vystoupení a sdělíme vám názory na jednotlivé pěvecké výkony. Jak hodnotíme atmosféru v sále? Má Lenny jistou výhru? A jaké jsou naše osobní preference? Dozvíte se v novém díle s šéfredaktorem Josefem Štaifem. Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio Talk a České podcasty.

Co v epizodě uslyšíte?

Národní kolo se zase o stupeň posunulo. Přítomné bylo živé publikum a kladně hodnotíme i celkové provedení. Co nás nadchlo na atmosféře v sále? Jak hodnotíme výkon moderátora Adama Mišíka v porovnání s minulým rokem?

Zhodnotíme jednotlivé písně v pořadí, jak zazněly v živém přenosu na ČT art. Má Lenny jasné vítězství v národním kole? Který výkon nás příliš nepřesvědčil? O čí intimní partie jsme měli největší starost a kdo se postaral o nejenergičtější vystoupení?

Jak můžete hlasovat v národním kole? Hlas pošlete přes oficiální eurovizní aplikaci nebo na webových stránkách zde.

Pusťte si celé národní kolo na oficiálním kanále Eurovision

4 komentáře: „Eurovizní pokec: První dojmy z českého národního kola ESCZ 2024.

  • Lenny jasne vitezstvi? Vzdyt je za jednoho z outsideru. Zpev jako jeden z mala cisty, ale song nezaujal. V anketach zahranicnich i ceskych jasne vedou Mydy. Jeste nejaky upravy a muze to byt banger. Jinak bida letos.

    Reagovat
    • Nedivím se, v sále to dobře gradovalo, ale v záznamu ne, jak jsem psal níže, nazvučeno to bylo evidentně pro sál a ne pro tv

      Reagovat
  • Jak já byl nadšený, když jsem to slyšel živě a jak jsem se zhrozil, když jsem slyšel záznam. Je mi interpretů líto, jsou v komentářích až zesměšňováni a nemyslím, že to je jejich chyba… Jinak formát za mě super, jen ten zvuk..

    Reagovat
    • Já si říkám, že to byl vlastně docela dobrej koncert. Otázkou je, jestli koncert = národní kolo… 😕

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..