Novinky

Slovinská skupina Joker Out vystoupí v Praze

Koncert se uskuteční 23. listopadu 2023 v pražském klubu SaSaZu. 

Kapela Joker Out, letošní reprezentant Slovinska na Eurovision Song Contest, ohlásila v rámci svého podzimního turné pražskou zastávku. Po účasti v tomto ročníku soutěže získává mladá slovinská skupina stále větší mezinárodní ohlas a vyprodává jeden evropský koncert za druhým.

S písní Carpe Diem se skupina Joker Out ve velkém finále Eurovision Song Contest se umístila na dvacátém prvním místě. Skladba Carpe Diem se pak stala 3. nejposlouchanější skladbou letošní Eurovize. V současné době spolupracuje skupina s legendárním britským zpěvákem a skladatelem Elvisem Costello. Společně již natočili singl New Wave a jejich další skladba s názvem Indecent Notions se brzy dočká svého vydání.

Vstupenky je možné zakoupit v síti prodejce Go Out. Cena vstupenky je 590 Kč. Vstupenky můžete zakoupit na tomto odkazu. Více informací naleznete také na oficiální facebookové události k akci.

Kvůli zvýšenému zájmu o koncert skupiny Joker Out byla akce přesunuta z původně avizovaného prostoru FUCHS2 do větších prostor klubu SaSaZu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..