PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec z Liverpoolu: Kdo vyhraje 67. roční Eurovision Song Contest?

Postupujícími zeměmi ze čtvrtečního druhého semifinále jsou: Albánie, Kypr, Estonsko, Belgie, Rakousko, Litva, Polsko, Austrálie, Arménie a Slovinsko. V dnešním velkém finále doplní postupující z prvního a druhého semifinále ještě země velké pětky a Ukrajina. Co nás v druhém semifinále nejvíce překvapilo a co nás čeká v sobotním velkém finále? Poslední speciál z Liverpoolu s redaktorem ESC arény Vladimírem Vítkem je tady. Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcastsYouradio Talk.

0:58 – Ve čtvrtek proběhlo druhé semifinále. Bylo slabší než to první? Co můžeme čekat od dnešního velkého finále a jaký je náš tip na vítěze celého ročníku?

6:20 – Čtenářům ESC arény jsme dali možnost se zeptat na našem facebooku a discordu na cokoliv ohledně dění v Liverpoolu. Vybrali jsme tedy ty nejzajímavější dotazy, na které chtějí naši čtenáři znát odpověď.

Níže naleznete malou ochutnávku rozhovoru s Vesnou, který náš redaktor Vladimír s členkami kapely natočil den před velkým finále. Celý rozhovor s Vesnou si můžete pustit zde

@escarena.cz

🎤👑 Náš redaktor Vladimír vyzpovídal před velkým finálem skupina @Vesna 🎤👑👸🏻 Jak se holky těší na dnešní velké finálea co symbolizují jejich dlouhé copy? Celý rozhovor už teď na našem webu ESCarena.cz nebo na YouTube kanále. #vesna #eurovision2023 #eurovision #eurovisionsongcontest #eurovisionczechia #eurovisionczechia2023 #czechrepublic #czechia #vesnamusic #escarenacz #interview #esc #pop #popgroup #music #mysisterscrown

♬ původní zvuk – escarenacz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..