Liverpool 2023Novinky

Vesna už má za sebou i druhé zkoušky

Na liverpoolském pódiu se tak cítí čím dál jistěji.

V Liverpoolu se včera uskutečnily druhé zkoušky interpretů prvního semifinále, mezi nimi tedy i české zástupkyně, skupina Vesna. Jak víme z prvních zkoušek, všechna děvčata obléknou kostýmy v jemné starorůžové barvě a jako šest rozkvetlých magnolií postupně zaplní celé pódium. Jejich okolí se ponese ve velmi střídmých barvách, převládat bude bílá a černá tak, aby tím nejdůležitějším elementem vystoupení byla právě Vesna.

Oproti prvním zkouškám děvčata prodloužila své copy, do kterých byly zapleteny stuhy v barvách kostýmů. Copy se tak stanou velmi dominantním prvkem českého vystoupení, což je patrné už z oficiálního půlminutového úryvku z druhé zkoušky. Vesna má zároveň vymazlenější make-up, který doplňují drobné ale výrazné malůvky na tvářích či okolo očí.

Choreografie písně My Sister’s Crown bude opravdu nabitá a těšit se můžeme na spoustu neotřelých pohybů a tanečků. Do příštího týdne tak bude potřeba především doladit složitější momenty z hlediska kamer a střihů tak, aby na televizního diváka choreografie zapůsobila co nejvíce a na „první dobrou“. Děvčata si také budou hrát s motivem rukou, který se promítne i do grafiky. Máme se tak rozhodně na co těšit!

Foto: EBU; Sarah Louise Bennett

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..