PODCAST - Eurovizní pokec

Eurovizní pokec: Fanoušci Eurovize se dokáží pro interprety nadchnout. Umí být ale i bezdůvodně toxičtí.

V minulém týdnu zveřejnila EBU společně s britským vysílatelem BBC pořadí jednotlivých zemí v semifinálových kolech Eurovision Song Contest 2023. Pomůže Česku nějak výrazně 13. místo v semifinále? Proč budí kontroverze letošní první pre-party v Barceloně? A co nás baví na nové skladbě Boys Don’t Cry Mikolase Josefa? V novém díle podcastu Eurovizní pokec uslyšíte názory na aktuální dění s šéfredaktorem Honzou Sakem a aktuální vítězkou FANvision 2022 Adrianou Žitníkovou. Podcast Eurovizní pokec si můžete přehrát níže nebo na následujících platformách: Spotify, Apple podcastsGoogle podcasts a Anchor.

3:23 – Doposud nejúspěšnější český reprezentant na Eurovizi Mikolas Josef vydal nový singl Boys Don’t Cry. Po vydání singlu má následovat i zveřejnění celého nového alba. Stává se z Mikolase nová globální hvězda?

12:30 – O víkendu se uskutečnila první eurovizní pre-party tohoto roku. Barcelona hostila celkem 13 interpretů letošního ročníku. Některé písně jsme mohli slyšet poprvé naživo. Čím nás zklamala Mae Muller?

29:25 – BBC představila pořadí jednotlivých zemí v semifinálových večerech. Česká republika vystoupení v prvním semifinále jako třináctá. Bude 13. místo šťastným číslem skupiny Vesna? Komu pomůže absence odborných porot v semifinále a je Dánsko a Norsko dobrým otvírákem semifinálových kol?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..