Národní kolaNovinkyReprezentanti

Irsko bude v Liverpoolu reprezentovat skupina Wild Youth

Zvítězila ve finále irského národního kola Eurosong 2023.

S písní We Are One porazila tato skupina dalších pět finalistů v Irsku. Nutno podotknout, že tato výhra byla mírně překvapivá. Zpěvačka CONNOLLY totiž patřila již několik týdnů mezi favority sázkových kanceláří a i vás zde na webu ESCarena.cz. V naší anketě od vás CONNOLLY získala necelou třetinu všech došlých hlasů. Skupina Wild Youth však obzvlášť v posledních dnech i u bookmakerů mířila vzhůru až se zastavila na 30% šanci na vítězství hned za CONNOLLY s 39 %. I u poroty ve studiu, která však neměla žádné hlasovací právo, se rozhodovalo především

O celkových výsledcích v Irsku rozhodla z jedné třetiny mezinárodní porota, v níž bychom našli i Emmelie de Forest, vítězku Eurovize 2013, druhou třetinu obstarala irská národní porota a posledním článkem bylo publikum, které mělo také třetinový vliv na celkový výsledek. Podívejte se na kompletní výsledky po započtení všech hlasů:

Na vystoupení skupiny Wild Youth v irském národním kole se můžete podívat nyní:

Wild Youth vystoupí se svou písní We Are One v první polovině prvního semifinále Eurovize 2023 v úterý 9. května a budou přímými konkurenty českého reprezentanta, kterého poznáme již za pár dní.

Jak se vám letošní píseň Irska líbí? Ohodnoťte ji v naší anketě a využijte klidně také komentáře pod článkem.

Ohodnoťte píseň Wild Youth - We Are One

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..