Ankety a soutěže

Hlasujte v anketě ESC Top 250!

Hlasování končí již tuto neděli!

Belgický portál songfestival.be jako každý rok připravuje anketu s názvem ESC Top 250, v níž fanoušci Eurovize vybírají své nejoblíbenější eurovizní skladby napříč všemi ročníky. Každý hlasující se musí nejprve zaregistrovat za použití své emailové adresy a následně vybere deset nejlepších písní. Po odeslání výsledku se skóre započte do systému a celkový žebříček o 250 skladbách bude přehrán 31. prosince na stanici ESC Radio.

Od svého vítězství v roce 2012 se zpěvačka Loreen s písní Euphoria pravidelně a s jistotou umisťuje na prvním místě ankety. Loni ji následovali italští Måneskin, ukrajinská skupina Go_A, vítěz Eurovize 2019 Duncan Laurence a Francouzka Barbara Pravi. Jediným Čechem, který se dostal do silvestrovského výběru, byl Mikolas Josef s tanečním hitem Lie to Me na 231. pozici. Za zmínku stojí i 102. místo, které patřilo skladbě Horehronie od Kristiny, reprezentantky Slovenska z roku 2010.

Své eurovizní favority všech dob můžete podpořit i vy, a to přes webovou stránku songfestival.be. Přejeme šťastnou ruku!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..