Na místěNovinkyTurín 2022

Druhé zkoušky Ukrajiny

Po obědové pauze na scénu vtrhli Kalush Orchestra z Ukrajiny, kteří patří mezi velké letošní favority.

Kalush Orchestra zatím předvedli jednu z nejvíce efektních show, co jsme zatím mohli vidět. Krásně využívají i vodopád na okraji jeviště, odkud najíždí kamera dozadu, kde svítí vnitřní část slunce, jako by se jednalo o slunce skutečné. Během jejich vystoupení je několikrát během krátké tklivé části před hlavním refrénem využívána LED podlaha, na které vidíme šest postav (členů skupiny) klátit se podobně jako stébla ve větru. Tento pohyb také interpreti na jevišti kopírují, takže se projekce podobá téměř zrcadlu.

Na bočních stranách za kinetickým sluncem je využíváno LED projekcí části obličeje staré ženy, nejspíše Stefanie, o které se v písni zpívá. Ke konci vystoupení je podobného motivu využito i na LED podlaze, kde se objeví její ruce, okolo nichž stojí většina skupiny a jeden člen uprostřed tancuje breakdance.

Celé vystoupení je laděno do modro-žluto-oranžových barev a působí velmi efektně. Není pochyb o tom, že letošní vystoupení Ukrajiny odbrží nemalé body od všech hlasujících skupin.

2. tisková konference Ukrajiny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..