Na místěNovinkyTurín 2022

Druhé zkoušky Švýcarska

Marius Bear dostal také druhou šanci si osahat turínskou stage v Pala Olimpico.

Podobně jako Litva, ani Švýcarsko se nespoléhá na nikoho jiného než na svého interpreta Mariuse Beara. Jelikož se jedná o smutnou a melancholickou píseň, tak je potřeba to dostatečně zvýarznit při pódiové prezentaci. Švýcarsko využívá hry světel a také projecí na LED podlahu v kombinaci s projekcí na obličej interpreta. Mimo to můžeme občas vidět i některé projekce, které jsou k vidění pouze na televizních obrazovkách.

 

Marius má na sobě koženou bundu, na které má vyšité různé symboly, jako například zlomené srdce, které právě v průběhu písně můžeme vidět také na LED podlaze a jeho obličeji. Dalším takovým symbolem je pak slza nebo padající déšť, což má evokovat slzy. Celé vystoupení působí lehce depresivně, ale to už tak má v základu samotná píseň. Marius ji doprovází svým zpěvem, který naživo zní rozhodně lépe a živěji než na studiové nahrávce.

 

Jelikož je tento melancholický styl v poslední době oblíbený, může se stát, že by ze Švýcarska byl příští týden překvapivý kvalifikant. Myslíte si, že bude s tímto vystoupením Švýcarsko aspirovat na postup do finále?

2. tisková konference Švýcarska (za účasti Sachy Jean-Baptiste)

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..