NovinkyReprezentanti

Nizozemská interpretka S10 představila song De Diepte

S ním odjede na Eurovizi do Turína a bude bojovat o přízeň evropského publika.

Jak již víme, Nizozemsko bude na Eurovizi 2022 reprezentovat Stien den Hollander, která si říká S10. Tato jedenadvacetiletá alternativní zpěvačka a raperka má na svém kontě velké množství hitů a miliony streamů. Ve svých písních sděluje své vlastní životní příběhy, a to nejen zpěvem ale též mluveným slovem. Navíc tyto příběhy sděluje výhradně ve své rodné řeči a nizozemštinu tak uslyšíme i v Turíně. V Itálii se v květnu představí se songem De Diepte.

Stien podepsala kontrakt se značkou Noahs Ark už ve svých sedmnácti letech, její debutové album Snowsniper vyšlo v roce 2019. Právě díky svému debutovému albu získala prestižní cenu Edison. Stihla vydat už i druhé album, to nese název Vlinders (2020) a songy z tohoto alba už překročily hranice Nizozemska. S10 je dnes jedním z nejzvučnějších jmen nizozemské alt-popové hudební scény.

Jak se vám líbí píseň Nizozemska pro letošní Eurovizi? Předčila S10 vaše očekávání? Nebo jste doufali ve více? Zanechte nám své dojmy v komentářích a hlasujte v anketě!

Ohodnoťte píseň S10 - De Diepte

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..