Národní kolaNovinkyReprezentanti

Albánský Festivali i Këngës vyhrála Ronela Hajati

Ronela Hajati bude Albánii reprezentovat na Eurovizi s písní Sekret.

V Albánii právě skončil 60. ročník Festivali i Këngës. Očekával se souboj mezi Ronelou Hajati a Albanem Ramosajem. Nakonec se s druhým místem musel smířit druhý zmiňovaný, vítězkou festivalu se stala největší hvězda v poli finalistů Ronela Hajati se svou písní Sekret. Ronela je slavná svými divočejšími tanečními etno peckami, na Eurovizi v Turíně tak zazní z Albánie po mnoha letech taneční věc. O třetí místo se nakonec dělila dvojice Rezarta Smaja a Eldis Errnjeti.

O výsledcích rozhodovala pouze sedmičlenná porota ve složení Agim Doçi, Osman Mula, Anxhela Faber, Olti Curri, Olsa Toqi, Rozanna Radi a loňská vítězka / letošní reprezentantka Albánie Anxhela Peristeri.

Albánie vystoupí v jednom ze dvou semifinále, které se uskuteční 10. a 12. května. Rozlosování zemí do semifinále se očekává na přelomu ledna a února.

Ohodnoťte píseň Ronely Hajati - Sekret

4 komentáře: „Albánský Festivali i Këngës vyhrála Ronela Hajati

  • Posledné roky posiela Albánsko samé skvelé veci. Je to živelné s etnickými prvkami, dobrý refrén. Medzi anglicky spievanými popíkmi sa to bude určite vynímať. 8/10

    Reagovat
  • Nerozumiem celkom tomu HYPE-u okolo tejto songy. Podľa mňa je to úplný mess. 2/10

    Reagovat
  • I když jsem fandil Albanovi, tak Ronela je určitě dobrá volba. Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že je to občas taková odrhovačka s výkřiky, ale jinak se mi to líbí.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..