NovinkyReprezentanti

Bulharsko vysílá na Eurovizi Intelligent Music Project

V Turíně vystoupí se zatím neodtajněnou rockovou písní Intention.

Intelligent Music Project bude reprezentovat Bulharsko na Eurovizi v italském Turíně. Oficiálně svého reprezentanta dnes představil ředitel bulharské televize BNT. Jedná se o projekt, v jejímž čele stojí legenda rockové hudby Ronnie Romero. Ten pochází z Chile a byl hlavním zpěvákem v takových kapelách, jako jsou Lords of Black, Rainbow nebo Michael Schenker Group.

Dalšími členy projektu, které uvidíme v aréně PalaAlpitour, jsou Bisser Ivanov, Slavin Slavčev (vítěz bulhraského X Factoru), Ivo Stefanov, Dimiter Sirakov a bubeník Stojan Jankulov. Že vám je poslední zmiňovaný povědomý? Stojan reprezentoval Bulharsko v letech 2007 a 2013 jakožto člen dua s Elitsou Todorovou. V roce 2007 v Helsinkách se s písní Voda umístili na tehdy historicky nejlepším pátém místě.

Jejich soutěžní píseň, která nese název Intention, se zcela jistě ponese v tvrdém zvuku, veškeré detaily okolo songu však zůstávají zatím přísně tajné. Více informací by ale mělo být odtajněno již na začátku prosince na stanici BNT1. Pokud vás zajímá, jak zní tvorba projektu, můžete se zaposlouchat do videa níže. Těšíte se na pořádnou dávku bulharského rocku?

EDIT: Píseň Intention by mohla být představena již v úterý 7. prosince.

Jeden myslel na “Bulharsko vysílá na Eurovizi Intelligent Music Project

  • Zní to hodně jako starý dobrý klasický rock 70.-80. let. To já ráda! Takže těším se moc, co se z toho nakonec vyvrbí, chlapi znějí fakt dobře!

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..