NovinkyReprezentanti

Spojené království opět s Jamesem Newmanem

BBC potvrzuje znovuvyslání Jamese Newmana.

Spojené království patřilo dodnes mezi několik zbývajících zemí, které nepotvrdily ani nevyvrátily novou šanci pro svého interpreta ze zrušeného loňského ročníku Eurovize. Tato informace přichází dnes. BBC i letos vysílá zpěváka a skladatele Jamese Newmana, který měl vloni tuto ostrovní zemi reprezentovat s písní My Last Breath.

James Newman se narodil v roce 1985 ve městě Settle, které se nachází v hrabství Servení Yorkshire, avšak momentálně žije a tvoří v Londýně. Je starším bratrem slavnějšího zpěváka Johna Newmana. James se věnuje především psaní písní, za to se mu dostalo nominace na Grammy a ocenění na prestižních BRIT Awards v kategorii Britská píseň roku za song Waiting All Night složený pro Rudimental a Ellu Eyre. Po tomto singlu, který dosáhl na první místo v britské hitparádě v roce 2013, přišla další úspěšná skladba Blame, kterou napsal pro spolupráci bratra Johna s Calvinem Harrisem. Sám John se jako zpěvák proslavil v roce 2018 singlem Therapy, na kterém spolupracoval s nizozemským DJ Arminem Van Buurenem.

BBC opět navázala spolupráci s britským vydavatelstvím BMG, se kterým připravovala letošní Jamesovu píseň. Tu napsal opět sám Newman, tentokrát během loňského lockdownu, který byl v Británii velmi tvrdý. Zatím neznáme konkrétní datum vydání písně ani její název, zpěvák ale prozrazuje, že se tentokrát nejedná o baladu. I v případě Spojeného krátlovství se tedy můžeme těšit na svižnější, pozitivně laděnou pecku.

Než se písně dočkáme, připomeňme si jeho loňský počin My Last Breath, jehož videoklip byl natáčen v Česku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..