Novinky

Benny Cristo: Píseň uslyšíme v únoru

Prozradil to během rozhovoru s fanoušky na Instagramu.

Včera večer proběhl rozhovor Bennyho Crista s fanoušky na oficiálním českém eurovizním Instagramu České televize ESCZ. Rozhovor vedl Ahmad Halloun, asistent Head of Press pro zahraniční fanoušky. Benny Cristo odhalil některé detaily své nové písně pro Eurovizi 2021 v Rotterdamu, která (doufejme) proběhne podle scénáře B, k čemuž směřuje i EBU a nizozemská televize. Hlavní informací je to, že píseň již byla vybrána. Vybírala se interně a Benny k výběru předložil tři písně. Na jedné z nich spolupracoval i s producenty loňské písně skupiny We All Poop All The Blood. Benny se také přiznal, že se na Eurovizi těší, což jde nejspíše ruku v ruce právě s prací na novém reprezentačním songu a videoklipu.

Ten zatím ještě nemá název, což může být pro mnohé velké překvapení. Na písni spolupracoval Benny společně s Filipem Vlčkem, kterého můžete znát jako moderátora Fajn Rádia nebo člena skupiny John Wolfhooker. Písnička by měla být hudebním stylem zcela odlišná od loňské Kemama, takže naše zvědavost rozhodně stoupá. V textu písně, který bude v angličtině, údajně najdeme i jedu frázi či větu v češtině a v následujících dnech či týdnech se můžeme těšit na krátké ukázky.

Kdyby měl Benny píseň nějak popsat, tak by volil slova jako energie, touha, Netflix a „chill vibe“. Nyní bude probíhat natáčení videoklipu a píseň bychom měli poznat ještě během února. Česko by se tak mělo vyhnout březnu, kdy se plánuje představení téměř poloviny písní pro Eurovizi 2021 v Rotterdamu. Český eurovizní tým věří, že nová píseň Bennyho Crista na Eurovizi bude mít úspěch. Vypadá to, že zanedlouho budeme moci sami posoudit, jestli mají pravdu.

Co od Bennyho nového songu očekáváte vy?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..