JESCNovinky

Další informace k letošní dětské Eurovizi

Místo konání, moderátoři a upřesnění scénáře.

Několik podrobností již bylo známo, ale v uplynulých dnech došlo k některým upřesněním a doplněním. Začněme pár tvářemi. Byla totiž odhalena trojice moderátorů Junior Eurovision 2020. Budou jimi Ida Nowakowska-Herndon, Rafał Brzozowski a Małgorzata Tomaszewska. Pokud je vám některé jméno povědomé, tak vězte, že Ida Nowakowska byla již moderátorkou dětské Eurovize minulý rok v Gliwicích a je první ženou, která tuto soutěž moderuje dva roky po sobě, Rafał Brzozowski je pak známý polský zpěvák a moderátor.

Dále bylo rozhodnuto o přesném místě konání. Letošní netradičně pojatý ročník dětské Eurovize se uskuteční ve studiu 5 ve Varšavě, na ředitelství polské telvize TVP. Vystoupení budou, jak jsme již informovali, předtočená ve studiích jednotlivých televizí. Narozdíl od prvního rozhodnutí, které se nejvíce blížilo scénáři D pro květnovou Eurovizi 2021 v Rotterdamu, ale bylo oznámeno, že někteří interpreti do Varšavy nakonec přijedou, takže se vlastně bude jednat spíše o scénář C, tedy kdy část interpretů může cestovat na místo konání (dětské) Eurovize a část je nucena zůstat doma.

Jste spokojeni s trojlístkem moderátorů pro varašavskou dětskou Eurovizi? A jak přistupujete ke zvolenému scénáři pořádání? Byli byste radši, kdyby všichni interpreti byli ve své zemi nebo naopak oceňujete, že nekteří zpěváci do Polska přijedou?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..