Národní kola

DNES: Druhé semifinále Beovizija 2020

Druhé semifinále v Srbsku nabídne další šestici postupujících do finále!

Po včerejším prvním semifinále nás dnes čeká semifinále druhé. Stejně jako včera můžete fandit svým oblíbencům a věřit, že doplní prvních šest finalistů, kteří vzešli z prvního semifinále. To se bude konat zítra ve stejnou dobu. I dnes si připomeňme, koho večer uslyšíme a kdo se představí na pódiu:

Beovizija 2020 – 2. semifinále – sobota 29, února

  1. LIFT – Samo mi kaži
  2. Bane Mojićević – Cvet sa Prokletija
  3. Bora Dugić & Balkubano – Svadba velika
  4. Bojana Mašković – Kao muzika
  5. Naiva – Baš, baš
  6. Rocher Etno Band – Samo ti umeš to
  7. Lazar Živanović – Puklo je nebo
  8. Ivana Jordan – Vila
  9. Nenad Ćeranić – Veruj u sebe
  10. Hurricane – Hasta la Vista
  11. Ana Milenković – Tajna
  12. Milan Bujaković & Olivera Popović – Niti

Ve druhém semifinále mezi ostatními jmény září skupina Hurricane, a to díky Sanje Vučić. Skupinu tvoří spolu s Ivanou Nikolić a Ksenijou Knežević. Sanja reprezentovala Srbsko na Eurovizi v roce 2016 se skupinou ZAA. S písní Goodbye (Shelter) se umístila ve Stockholmu na 18. příčce se 115 body. O popularitě její letošní soutěžní písně Hasta la Vista svědčí i úspěch v anketě našeho webu, kde od vás získala nejvíce bodů ze všech písní druhého semifinále. Jako hlasující čtenáři věříte i v postup Naivy s písní Baš, baš.

Hlasování bude probíhat formou klasickou, tedy hlasy od odborných porot a samozřejmě hlasy od televizních diváků. Obě složky mají po 50 %. Dle hlasů od porot a hlasů od televizních diváků budou vytvořeny dva žebříčky od prvního do posledního místa. První místo obdrží 12 bodů, druhé 10 bodů, třetí 8 bodů atd., tedy zcela dle eurovizních pravidel. Body pro jednotlivé soutěžící budou sečteny a ten s nejvíce body zvítězí. Získá tak možnost reprezentovat Srbsko na Eurovizi 2020.

Národní kolo Beovizija 2020 bude možné sledovat na televizi RTS 1 nebo na RTS Planeta, kde show poběží online. Přenos začíná ve 21:00 SEČ (CET). Komu budete fandit a koho chcete nejvíce ve finále vidět znovu? Zanechte nám v  komentářích svůj názor!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..