Novinky

NikkieTutorials bude online moderátorkou letošní Eurovize

Po celé dva týdny bude provádět fanoušky Eurovizí na sociálních sítích.

Letošní Eurovize zažije velkou novinku v podobě online moderátorky. Ta se objeví ve všech třech živých přenosech a navíc bude především na YouTube po celé dva týdny točit videa z místa dění, především se samotnými interprety. A kdo že se této role ujme? Nikdo jiný než NikkieTutorials.

NikkieTutorials je nizozemská celebrita online světa. Její sláva už dávno není ohraničena nizozemským, dokonce ani evropským prostorem. Nikkie sleduje na Instagramu téměř 14 milionů uživatelů, její YouTube kanál pak má přes 13 milionů odběratelů. Tato influencerka se ve svých videích zaměřuje především na profesionální účesy a make-up a je označována za „beauty guru“. Make-up dělala i takovým světovým celebritám, jako je Kim Kardashian nebo Lady Gaga.

Zajímavostí je, že Nikkie před několika týdny natočila emotivní video, ve kterém vysvětluje, že se narodila „ve špatném těle“ a sama sebe identifikuje jako transgender, ačkoliv odmítá jakékoliv „škatulkování“. I přesto že přišla na svět jako kluk, vždy se cítila být dívkou. Konečným přechodem Nikkie prošla ve svých 19 letech. Toto video zaujalo i samotnou Ellen DeGeneres, která si ji posléze pozvala do své show, která patří zřejmě k těm nejsledovanějším na světě.

Koukněte, jak tvořila make-up světové popstar Lady Gaga.

Nikkie je Duncanova kamarádka a zároveň velká fanynka Eurovize. Jak sama říká, hned po výhře Nizozemska v Tel Avivu doufala, že bude nějakým způsobem do letošní Eurovize zahrnuta. Její přání bylo nakonec vyslyšeno a už nyní vzbuzuje svou účastí enormní a velmi pozitivní reakce. Vždyť je to miláček Nizozemců a nejen jich. Můžeme čekat, že tato online moderátorka dokáže ještě více přiblížit Eurovizi především mladším lidem a udělat tak tuto soutěž atraktivnější i pro ty, kteří by si ji třeba ani sami od sebe nepustili. Co říkáte na tuto žhavou novinku? Jste zvědavi, jakým způsobem se konkrétně NikkieTutorials do Eurovize konané v Rotterdamu zapojí? Co my víme, třeba i Benovi pomůže s nějakým tím profi make-upem.

Na její velmi originální odtajnění celé eurovizní novinky se můžete podívat v následujícím videu:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..