NovinkyOGAE

Fotoreportáž: Mikolas Josef – Closer to You tour

Přinášíme Vám reportáž z pondělního Vánočního koncertu Mikolase Josefa.

Po jeho velmi úspěšném prvním koncertu s názvem My name is Mikolas Josef, který se v dubnu konal ve fóru Karlín, se Mikolas a jeho tým rozhodli uspořádat předvánoční koncertovou tour po Česku. V rámci ní navštívili 4 velká česká města, a to Liberec, Brno, Ostravu a Prahu. Tým redaktorů ESC Areny a členové českého OGAE klubu měli tu čest navštívit jeho poslední koncert v rámci vánoční tour, a to v pražském hudebním klubu ROXY.

Mikolasovo vystoupení začalo krátce po plánované 19. hodině. Na pódiu se spolu s ním objevilo i několik dalších hudebníků, zejména trojice vokalistů z Jihoafrické republiky, kytarista, trojčlenný žesťový doprovod a dva tanečníci. Mikolas během večera zazpíval všechny jeho doposud vydané singly (největší ohlas měly Lie to Me, Acapella, Abu Dhabi a Me Gusta) a pár těch, které již fanoušci slyšeli na jeho dubnovém koncertu. Zároveň přidal i pár nových písniček, jejichž názvy jsme se však nedozvěděli.

Kromě brilantního zpěvu také z Mikolasových úst zaznělo několik zajímavostí o jeho dalších plánovaných krocích. Například přislíbil to, že ještě před Vánoci vydá skladbu s názvem Do You Remember (I Will Always Love You), kterou poprvé představil na svém dubnovém koncertu. Právě tato písnička vyhrála hlasování o to, kterou píseň má Mikolas vydat jako další v pořadí. Avšak ještě před ní vydal na konci listopadu singl s názvem Colorado.

Níže se můžete mrknout na několik fotografií z tohoto perfektního koncertu a nasát tak báječnou atmosféru, která na turné panovala.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..