NovinkyReprezentanti

Kyperské barvy bude hájit Sandro Nicolas

Týden stará informace řeckého fanklubu byla nyní potvrzena. Sandro pojede do Rotterdamu reprezentovat Kypr.

Sandro Nicolas, vlastním jménem Alessandro Ruetten, je třiadvacetiletý zpěvák narozený v Německu řecké matce a americkému otci. Ačkoliv vyrostl v Německu, k domovinám svých rodičů má velmi blízko. Do povědomí veřejnosti se dostal především díky loňské účasti v soutěži Hlas Německa, kde se dostal do semifinále.

Mezinárodního úspěchu docílil letos, a to v rámci pěvecké soutěže New Wave konané v Rusku. Sandro zde reprezentoval zemi svého otce, tedy USA. Nejspíš právě tady si ho všimla i kyperská televize a mladého nadějného zpěváka oslovila. Kypr tak bude dalším rokem pokračovat ve své tradici, posílat na Eurovizi interprety s pestrým kulturním a národním původem.

Dle řeckého fanklubu jsou pro Sandra ve hře tři písně. První z nich se jmenuje Mucho calor a jedná se o taneční hit. Druhou písní pak má být Can’t Look Away, středně rychlá píseň, a posledním songem, který se ze stovky přihlášených dostal do trojice nejlepších, je Never Let You Down. To by měl být moderní pop song. Finální píseň zatím vybraná nebyla, favoritem by ale mohla být právě první zmíněná.

Zajímá vás, jak Sandro zpívá? Pusťte si následující videa.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..