Novinky

První zkoušky a tisková konference Polska

Polská dívčí skupina Tulia už má také svoji zkoušku a tiskovou konferenci za sebou.

Polské kvarteto Tulia překvapilo na všech frontách. Ač při úplně první zkoušce nebyly pěvecky sladěné, při dalších pokusech už vše působilo lépe. Tradiční kroje, na které jsme od nich zvyklí, vyměnily za červeno-žluto-modré kroje se zlatými korunkami, které připomínají v kombinaci s červenou horní částí kroje spíše kroje čínské než slovanské, pokud bychom se řídili barvami, rozhodně se nám vybaví spíše Rumunsko.

Všechny čtyři zpěvačky však můžeme během vystoupení vidět i na LED pozadí jak se průběžně mění. Ke konci vystoupení se Tulia snaží roztleskat publikum, ale zatím je to spíše na škodu. Uvidíme, jak se tohle při dalších zkouškách změní a jestli to třeba nakonec zafunguje lépe.

Pokud někdo měl rád v přechodu mezi refrénem a slokou sólovou ozdobu jedné ze zpěvaček, tak při prvním pokusu toto slyšet nebylo. Bohužel ani při pokusech dalších. Na začátku můžeme vidět všechny čtyři členky skupiny, jak se točí na podstavci podobně jako německé duo S!sters během svého vystoupení v národním finále.

Tulia – tisková konference
Děvčata zvolila na tiskovou konferenci džínové komplety
Dívčí kvartet Tulia s jejich manažerem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..