Novinky

Seznamte se s moderátory letošní Eurovize

I letošní ročník zůstává věrný čtyřčlennému týmu moderátorů.

Po třech mužích v Kyjevě a čtyřech ženách v Lisabonu se letos opět sází na smíšenou partičku. Eurovizi 2019 v Izraeli budou uvádět dvě ženy a dva muži, konkrétně Erez Tal, Assi Azar, Lucy Ayoub a Bar Rafaeli. Pojďme si všechny čtyři moderátory představit blíže!

 

Bar Rafaeli

Bar je mezinárodní supermodelka, která má již bohaté zkušenosti také s moderováním a TV přenosy. V roce 2012 dokonce představila svou vlastní castingovou modelingovou show Million Dollar Shooting Star a o rok později uváděla izraelskou verzi pořadu X Faktor.

 

Erez Tal

Erez je nejzkušenejším moderátorem celé čtveřice. V branži se pohybuje dvacet pět let a na svém kontě má mnoho reality show, jako například Big Brother. Erez zároveň představil a moderoval svoji game-show The Vault, která byla dosud prodána do 23 oblastí po celém světě, což z této show udělalo nejúspěšnější izraelský projekt svého druhu. Nesmíme ani opomenout, že právě Erez komentoval pro izraelskou televizi loňský ročník Eurovize a byl tak přítomen u velkého triumfu Netty.

 

Lucy Ayoub

Lucy je izraelský slibný talent do budoucna, jelikož její sláva vzrostla díky vlogům na platformě YouTube. V současné době je tak velmi slavnou a oblíbenou celebritou v Izraeli, což ji přivedlo až k vyhlášení výsledků izraelské poroty loni v Lisabonu.

 

Assi Azar

Assi je eurovizním fanouškům zřejmě nejpovědomějším členem moderátorů. Jedná se o jednoho z největších, pokud ne o největšího izraelského televizního moderátora a dramaturga současnosti. Pokud je vám povědomý, právě on uvádí národní kolo Izraele Rising Star a byl tak tedy u zrodu Netty jakožto reprezentantky své země. Zároveň můžeme říci, že právě Assi byl americkým časopisem OUT Magazine vybrán mezi 100 nejvlivnějších homosexuálních osob planety.

Co říkáte na letošní partičku moderátorů, kterou budete moci vidět 14., 16. a 18. května?

 

Zdroj: Eurovision.tv

Jeden myslel na “Seznamte se s moderátory letošní Eurovize

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..