NovinkyReprezentanti

Serhat bude opět reprezentovat San Marino

Sanmarinský vysílatel SMRTV dnes na tiskové konferenci oznámil jméno reprezentanta pro Tel Aviv.

Serhat, turecký zpěvák, který San Marino reprezentoval již v roce 2016 ve Stockholmu, se vrací na Eurovizi a opět za tento malý městský stát. Serhata uvidíme v květnu v Tel Avivu. Jeho píseň bude zveřejněna později, podle slov šéfa sanmarinské delegace nejspíše koncem února. Serhat se zapsal do povědomí mimo jiné tím, že již zvolenou píseň I Didn’t Know nakonec ve Stockholmu předvedl v disco remixu poté, co se první verze písně nesetkala s příznivým přijetím ze strany diváků. K disco verzi byli posluchači mnohem pozitivnější. Druhý livestream nás čeká tedy koncem února, kdy San Marino RTV představí Serhatovu soutěžní píseň. Ta má být dle informací z dnešní tiskové konference obsahovat silné poselství. Jedná se o jubilejní desátou účast San Marina na Eurovizi. Zástupci z SMRTV prohlásili, že Valentině Monettě se podařilo do finále dostat až napotřetí, tak proč to nezkusit se Serhatem zrovna letos.

Připomeňme si Serhata v jeho vystoupení z Globen Areny ve Stockohlmu z roku 2016 s písní I Didn’t Know. Je podstatné zmínit, že se tehdy umístil nečekaně vysoko na 12. místě. Po písni Crisalide (Vola) Valentiny Monetty z roku 2013 je to tak druhá píseň San Marina, která byla nejblíže kvalifikaci do finále.

5 komentářů: „Serhat bude opět reprezentovat San Marino

  • To je ta jejich mezinárodní star, co slibovali? 😀 Ježišmarja, to zas bude cringefest! Až se na to těším! Možná Serhat zvýší level a bude „poo inside your mind“ instead of pee. :3 😀

    Reagovat
  • Podle mě ta píseň je docela podobná rasputinovi 😀

    Reagovat
  • Serhatova první eurovizní písnička je podle mě dodnes nedoceněná. 🙂 Tak jsem zvědav na druhou, jen mě trochu děsí to „silné poselství“.

    Reagovat
  • Ani nevíte, jak se mi ulevilo, že to nebude ten „oživlý Ken“, o kterém se spekulovalo. Nic proti plastikám, ale asi bych se bála sednout k obrazovce.

    Reagovat
  • San Maríno už nevie čo zo sebou mám pocit 😀 no aspoň to nie je tá kopa plastu o ktorej sa najčastejšie hovorilo 😀

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..