NovinkyRozhovory

Exkluzivní videorozhovor s Lake Malawi v Tel Avivu

Přinášíme Vám rozhovor s letošním českým reprezentantem – skupinou Lake Malawi – přímo z místa konání Eurovize.

Do úterního prvního semifinále zbývají poslední desítky hodin a nám se podařilo přímo v místě konání letošní Eurovision Song Contest popovídat si s Albertem, Jeronýmem a Tondou o všem, co nás zajímalo. Již nyní se můžete podívat na exkluzivní rozhovor pro náš web, který jsme s kluky natočili. Zároveň se můžete podívat i na naše „backstage“ fotky z natáčení. Co byste klukům do posledních dnů před semifinále popřáli?

 

2 komentáře: „Exkluzivní videorozhovor s Lake Malawi v Tel Avivu

  • Albert buď četl můj jízlivý komentář, že na zkoušce vypadal jako Jim Carrey ve filmu Blbý a blbější, anebo mu to spíš říkalo víc lidí. V každém případě chválím změnu účesu. Ano, takhle vypadá mnohem lépe.
    Pokud vím, tenisky k obleku se považují za přijatelné pouze v případě, že jsou barevně sladěné s jiným viditelným kusem garderoby (například motýlkem).

    Jinak jim všem přeju, ať neztrácejí smysl pro humor a ať se jim podaří zachovat ten sympatický dojem lehkosti a nadhledu, který je tolik odlišuje od jiných, často těžkopádně melodramatických čísel.

    Reagovat
    • Přesně , proboha co to má za kadeřníka !? Ze to Albert sám nvidi mě opravdu udivuje. Velice neprofesionální. A pořád všude jen v tom žlutém svetru. Jak se říká všeho moc škodí. Jinak kluci jsou uzasni.Držím moc palce.

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..