Novinky

První zkoušky a tisková konference Francie

S předsudky bude na pódiu bojovat Bilal Hassani z Francie.

Bilal Hassani z Francie přivezl netradiční show. Přivezl s sebou kromě vokalistů, které na jevišti nevidíme, dvě tanečnice. Ty ale nejsou jen tak obyčejné. Celá myšlenka je založena na předsudcích. Jedna z tanečnic je při těle, zatímco druhá tanečnice je hluchá. U obou dvou byste asi nepředpokládali, že budou tancovat, nebo byste řekli, že takoví lidé tancovat nemohou. A Bilal právě na jevišti ukazuje, že to není pravda a že stačí pouze chtít. Na pozadí při představování jednotlivých postav najdeme různé citáty, co se o nich říkalo, nebo co někdo předpokládal.

Na začátku vystoupení vidíme záběr na Bilalův obličej zblízka a přes něj projekci zlaté barvy a slzí tekoucích z očí spolu s nápisy ROI a dalšími jazykovými verzemi tohoto slova. Všichni tři protagonisté na jevišti jsou oblečeni v bílém, Bilal postupně tancuje s každou z tanečnic a v závěru tancují všichni společně.

V posledních vteřinách na LED projekci nechybí záběr z Bilalova dětství známý z francouzského národního kola a celá trojice na pódiu končí s rukama za hlavou, kde tvoří pomyslnou korunu. Na pozadí se objevuje text „We Are All KINGS“ ale poslední slovo se změní na QUEENS. Velmi emotivní vystoupení, které se nejspíše zařadí vedle nedávných francouzských reprezentantů, kteří také sklidili úspěch.

Bilal Hassani – tisková konference
Na tiskové konferenci padl zajímavý dotaz, jestli je pro Bilala důležitější reprezentovat jeho zemi nebo sdělit jeho poselství pomocí písně. Bilal odpověděl, že jsou pro něj obě tyto výsady na stejné úrovni.
Jeden z novinářů Bilalovi děkoval za všechny Kings & Queens v Rusku, že chce sdělit světu jeho poselství.

3 komentáře: „První zkoušky a tisková konference Francie

  • Song se mi nikdy nelíbil a stage to jen podtrhla.. Kýč jak bič.. a korpulentní tanečnice je fajn, ale v celkovém konceptu už je prostě na škodu, je toho fakt moc

    Reagovat
  • Takže francouzská klasika a hra na city. Už mě to ani nepřekvapuje.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..