Novinky

První zkoušky a tisková konference Arménie

Arménka Srbuk zahájila třetí den zkoušek ohnivými plameny.

Třetí den zkoušek, první semifinále za námi a začínají účastníci druhého semifinále. První na řadě je Srbuk z Arménie. A že to je tedy pořádný start druhého soutěžního večera!

Srbuk se nespoléhá na nikoho jiného než na sebe a po celé tři minuty je na jevišti úplně sama. Na sobě má krátké černé šaty připomínající pouze delší sako, barvy v pozadí jsou převážně červená a černá, v některých okamžicích je na pozadí vidět i bílá barva, aby vynikla Srbuk v černém. Hlavně v druhé polovině písně se na LED pozadí objevuje naprasklé sklo, které v závěru praská a rozletí se všude kolem po zobrazovací ploše. Tento častý motiv letos nevidíme poprvé.

Hodně se také děje na kamerových záběrech a střízích, ale to je něco, co lépe poznáme na televizní obrazovce. Tohle jsou totiž věci, které se nejčastěji v průběhu zkoušek mohou měnit, jak jsme viděli třeba i loni u Mikolase Josefa. Po pěvecké stránce je Srbuk bezchybná a na jevišti uvidíme i bílý kouř nebo ohňové efekty, vokalisté však zůstávají skryti mimo stage. A co se týče již zmíněného efektu rozbíjeného skla, bude k vidění i na televizní obrazovce. Nebojte se pak, že se vám rozbila televize, chyba není na vašem přijímači. Srbuk se rozhodně nemá za co stydět a je velmi pravděpodobné, že se s Arménií po loňské přestávce opět uvidíme ve velkém eurovizním finále.

 

Srbuk – tisková konference
Arménka hovořila ve svém rodném jazyce o svých účastech v pěveckých soutěžích, jako je X Faktor nebo ukrajinská verze Hlasu
Novinářům a fanouškům zazpívala jednu polskou píseň a také svoji reprezetační skladbu Walking Out acappella

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..