Novinky

První zkoušky a tisková konference Portugalska

Kontroverzní Conan Osíris přestavil pódiovou prezentaci v barvách Portugalska.

Conan se objevuje na celočerveném jevišti celý v zeleném. To je asi největší překvapení. Zelený lehce extravagantní kostým doplňují černobílé tenisky podobné, ne-li rovnou stejné, jako v národním kole. Conanův kolega známý z jeho vystoupení v národním kole nesmí chybět. Nemá ale stejný kostým jako Conan, ale pouze kalhoty a dlouhé rukavice.

Na pozadí se celou dobu pohybuje květ rudé růže a odpadající okvětní lístky. Celý staging tak připomíná portugalskou vlajku. Nic jiného výrazného se pak během celých tří minut neodehrává. Pozornost se soustředí na Conana, jeho zpěv, pohyby tanečníka a vzdychání vokalistek, které jsou schovány mimo stage. Můžeme se pouze domnívat, jak obtížná tahle část pro vokalistky (nebo vokalistku?) je, ale k písni Telemóveis to patří a doplňuje to celkový efekt soutěžního eurosongu.

Během prvních zkoušek jsme neviděli zlaté doplňky, které na prstech a tváři měl Conan se svým tanečníkem během portugalského národního kola. Uvidíme při druhých zkouškách, jestli to tak zůstane nebo ne. Je také možné, že se na tenhle detail zeptá někdo na tiskové konferenci. Pokud ano, doplníme informaci do článku. Černá maska na tváři však zůstala. Zdálky to působí dojmem neoholené tváře. Je těžké v tuto chvíli odhadnout, jak moc celkový efekt letošní portugalské prezentace zapůsobí na poroty a televizní diváky.

Conan Osíris – tisková konference
Na Meet & Greet zodpovídal otázky novinářů spolu se svým tančníkem Joãem
Conan působil na tiskové konferenci velice svérázným dojmem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..