Novinky

První zkoušky a tisková konference Estonska

Victor Crone dnes poprvé rozbouřil eurovizní pódium.

Estonsko a jeho švédský adoptivní syn Victor Crone si na prvních zkouškách vyzkoušel něco, co se ne vždy vidí a tím je kombinace záběrů na interpreta a virtuální projekce. Jedná se o stejný efekt, který si mnozí z vás mohou pamatovat z estonského národního kola. Takové načasování a sladění záběrů však stojí mnoho času, námahy a předpokládejme, že zcela jistě i peněz.

Na začátku vystoupení Victor stojí uprostřed jeviště se svou kytarou a na pozadí můžeme vidět záběry na bouřkové mraky. Nutno podotknout, že Victorův outfit, tedy bílá košile a kožená bunda, je stylový a rozhodně jím není co zkazit.

V druhé části písně na pozadí vidíme již vypuklou bouři a právě přichází řada na trik s virtuální realitou. Ten je ovšem potřeba správně načasovat a tak musíme počkat na druhé zkoušky, kde již určitě bude vše dotažené k dokonalosti. Po skončení virtuální bouře s Victorem v jejím oku se vše opět uklidní a Victor dozpívá píseň stejně, jako začínal – sám s kytarou. Podpůrné vokalisty opět na jevišti nevidíme, takže si celou dobu užijeme Victora v plné kráse. I v předtočené smyčce s bouří.

Victor Crone – tisková konference
Victor na sebe prozradil, že je vášnivým sportovcem. Nejraději hraje fotbal a hokej.
Victor také velice rád relaxuje. Na Meet & Greet tedy předvedl dvouminutovou ukázku meditace.

Jeden myslel na “První zkoušky a tisková konference Estonska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..