Novinky

Reportáž z vystoupení Lake Malawi na soutěži Elite Model Look

Skupina Lake Malawi vystoupila na castingu nejprestižnější mezinárodní modelingové soutěže Elite Model Look.Včera odpoledne se v Praze v Centru Černý Most uskutečnil jeden z patnácti castingů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look ČR 2019. V průběhu odpoledne se tak mladé slečny a muži mohli přihlásit do castingu a pokusit se zaujmout odbornou porotu a možná se i probojovat mezi světovou modelingovou elitu. Během castingu vystoupil náš letošní reprezentant, skupina Lake Malawi, která se na pódiu postarala o doprovodný program. V několikaminutových blocích zahráli některé světové hity, svoji vlastní tvorbu, a především píseň Friend of a Friend, s kterou nás letos budou reprezentovat v Tel Avivu. Podívejte se na jejich vystoupení s hitem Friend of a Friend a pár fotografií ze včerejšího dne.

 

Casting soutěže Elite Model Look ČR 2019 proběhl v obchodním Centru Černý Most
Ambasadorka a moderátorka soutěže Denisa Dvořáková spolu s porotou
Frontman skupiny Lake Malawi Albert Černý se svojí přítelkyní Barborou Podzimkovou – jednou ze členek poroty
Albert Černý nejen zpívá, ale také hraje na piáno
Stejně tak hraje Albert i na elektrickou kytaru
Lake Malawi zahráli několik svých písní včetně skladby Paris
Na Černém Mostě vystoupila kompletní kapela ve složení (zleva) Jeroným Šubrt, Antonín Hrabal, Albert Černý a Pavel Palát
Po vystoupení se Lake Malawi věnovali svým fanouškům

Už dnes se ve 20:00 v pražském Foru Karlín odehraje světová show v podání našeho loňského reprezentanta Mikolase Josefa. Pokud nemůžete na jeho koncert dorazit, pokusíme se Vám tuto jedinečnou atmosféru přiblížit v další reportáži.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..