Novinky

Novinky: Pohlednice a ceny vstupenek

Známe scénář letošních pohlednic a ceny vstupenek na přímé přenosy!

Koncept pohlednic

Stejně jako tomu bylo ve Vídni 2015 či loni v Portugalsku, i letos chce hostitelská země využít pohlednice před jednotlivými vystoupeními k propagaci svých kulturních, historických a přírodních krás. Letošní moto předtočených pohlednic nese název „Dancing Israel“, tedy tančící Izrael. Jak říká veřejnoprávní vysílatel KAN, interpreti budou propojeni s krásami Izraele pomocí pohybu a hudby.

V pohlednicích zároveň uvidíme uznávané izraelské tanečníky, kterými budou Stefan, Anna Aronov, Dana Frieder, Or Kahlon, Idan Sharabi, Batsheva Dance Company, Rona Lee Shimon, Izraelský balet a umělecký plavecký tým. Ti budou tančit různé tance od hip-hopu přes parkour až po balet. 41 interpretů tak odcestuje do různých míst Izraele (Tel Aviv, Eliat, Mrtvé moře, hora Hermon, Caesarea, a další) a budou tančit s profesionálními tanečníky, zatímco za sebou budou mít některou z nejkrásnějších izraelských scenérií. Režisérem pohlednic je Karen Hochma, který zároveň režíroval videoklip k písni Toy.

Co na letošní koncept pohlednic říkáte a tipnete si, jaký taneční styl budou mít na programu Lake Malawi?

Ceny letošních vstupenek

Očekávání fanoušků se naplnila. Ceny letošních vstupenek na jednotlivé přenosy patří mezi ty nejdražší v historii. Souvisí s tím dvě nepřehlédnutelné skutečnosti. Zaprvé, ceny v Izraeli jsou obecně velmi vysoké, proto nebylo pravděpodobné, že by se ceny vstupenek blížily například těm v Kyjevě. A za druhé, v letošním roce je kapacita haly, kde se ESC bude konat, jednou z nejnižších, a proto si může KAN dovolit ceny jednoduše „nadsadit“.

Ceny na přímé přenosy budou vypadat následovně:

Finále:

• Golden Ring – 1,500 NIS = 366 EUR
• Prime Seats – 1,700 NIS = 415 EUR
• Level 2 seats 1,350 NIS = 329 EUR
• Hall seats – 1,150 NIS = 281 EUR
• Green Room (VIP) – NIS 2,000 = 488 EUR

Semifinále:

• Golden Ring – 1,150 NIS = 280 EUR
• Prime Seats – 1,250 NIS = 305 EUR
• Level 2 seats – 1,000 NIS = 244 EUR
• Hall seats – 750 NIS = 183 EUR
• Green Room (VIP) – 1,000 NIS = 244 EUR

Zároveň ceny na veřejné zkoušky vychází přibližně na tolik, za kolik byste si v Kyjevě mohli dovolit přímý přenos semifinále. Zajímavé je, že ani v druhé půlce února stále nevíme, kdy půjde do prodeje první várka vstupenek, lze to ale očekávat v nejbližších dnech. Do prodeje půjde 7 500 lístků, přičemž více než třetina bude patřit delegacím a sponzorům. Nutno ale dodat, že se letošní Green room bude nacházet ve vedlejší budově, kde na velkoplošné obrazovce bude sledovat přenos dalších několik tisíc fanoušků.

Kdo z vás se do Izraele na přímé přenosy chystá a co říkáte na ceny?

 

Zdroj: ESCToday, ESCKAZ

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..