Národní kolaNovinky

Výsledky třetího semifinále Melodifestivalen 2019

Přímými finalisty postupujícími z druhého semifinále jsou Jon Henrik Fjällgren a Lina Hedlund.

Počínaje únorem začaly živé přenosy tradičního švédského národního kola Melodifestivalen 2019. Během prvních čtyř večerů uvidíme postupně všech 28 soutěžících, v každém semifinále tedy sedm z nich. Dva s největším počtem hlasů vždy automatiky obdrží vstupenku do finále. Během pátého přenosu získají účastníci, kteří v semifinálových večerech skončili na 3. a 4. místě, druhou šanci a poperou se tak prostřednictvím duelů o čtyři zbývající místa ve finále. To se uskuteční druhou březnovou sobotu, kde bude o post švédského reprezentanta na letošní Eurovizi bojovat 12 soutěžících. O vítězi nakonec rozhodne odborná porota složená ze zástupců vybraných zemí a televizní diváci v poměru hlasů 50:50.

Přímými finalisty postupujícími z třetího semifinále jsou:

Kvalifikanty postupujícími do druhé šance jsou:

Čtvrté semifinále se uskuteční opět za týden v sobotu ve 20:00 SEČ.

3 komentáře: „Výsledky třetího semifinále Melodifestivalen 2019

  • Jon má akési čaro, ktoré žiadna choreografia nenahradí. Pieseň je pekná, aj keď viac sa mi od neho páčia tie jednoduchšie, zemitejšie. Snáď mu to tento rok vyjde.

    Reagovat
  • Ať si kdo chce co chce říká – pro mě byly nejlepší Dolly Style. Jon Henrik Fjällgren celkem zklamání – jeho předchozí počiny se mi líbily více.

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..